Tel. 0475 744 272

Algemeen


Tegenwoordig is het van essentieel belang dat uw website een moderne uitstraling heeft en die vooral overzichtelijk is voor de bezoeker.  Wij bij Bluebird-Software zullen het design zo aanpassen totdat u 100% tevreden bent. We maken gebruik van de nieuwste programmeer technieken om uw website deze unieke uitstraling te geven. 


Mobiele apparatuur

Steeds meer wordt er gebruik gemaakt van mobiele apparatuur zoals telefoons en tablets. Het is dan ook van groot belang dat website goed word weergegeven op alle apparaten. Ook hier houden wij rekening mee. 


Over het content management systeem

Een Content Management Systeem (CMS) is bedoeld om de content/inhoud van de pagina's op de website makkelijk te beheren. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld het aanpassen van teksten, het toevoegen van PDF bestanden, het toevoegen van foto's, enz.  Bij Bluebird-Software krijgen de beheerders van de website een persoonlijk account waarmee ze specifieke pagina's kunnen aapassen waarvoor het desbetreffende account rechten heeft. Op deze manier kan een website door meerdere mensen beheerd worden. Accounts kunnen aangemaakt en beheerd worden door de website beheerder. 


Beheermodule                                                                   Gebruikersmodule

Beheren van alle content/inhoud                                           Het bekijken van alle


Inhoud basis website

Een basiswebsite bestaat uit een x aantal webpagina's met de volgende functionaliteit beschikbaar in de beheermodule:

  • Het aanpassen van teksten en het positioneren hiervan op de desbetreffende pagina,
  • (Hierin zit ook het aanpassen van de tekst stijlen(Lettertype, vetgedrukt, cursief, enz.)
  • Het uploaden van foto's en het uploaden van PDF bestanden

Kosten: € 599.99 (Per basis website)


Aanvullende modules

Met aanvullende modules kan een basiswebsite worden uitgebreid. Hierbij moet gedacht worden aan bijvoorbeeld een webwinkel, gastenboek/blog, nieuws pagina, etc.


Aanvulling op de basiswebsite

Contact

Met behulp van de contactpagina kunnen website bezoekers via een formulier makkelijk en snel contact met u opnemen. U krijgt een mail op in instelbaar email adres.

Kosten: Inbegrepen!


Webwinkel

Met een webwinkel kunt u producten/diensten verkopen via uw website. Bezoekers kunnen producten/diensten selecteren en vervolgens een winkelmand vullen. Zodra de bezoeker alle gewenste producten/diensten geselecteerd heeft kan er heel eenvoudig betaald worden via IDEAL, PayPay, Etc. 

Kosten: € 49.99 (per stuk)


Gastenboek

Met behulp van een gastenboek kunnen bezoekers berichten achter laten op uw website. Hierin zullen meningen en reacties van andere bezoekers te vinden zijn. 

Kosten: € 49.99 (per stuk)


Blog / Nieuws

Met behulp van een blog/nieuws pagina kunt u uw bezoekers prikkelen om de website vaker te laten bezoeken. Het is echter wel van belang dat deze blog/nieuws pagina up-to-date word gehouden. 

Kosten:         Ã¢â€šÂ¬ 49.99 (per stuk)