Tel. 0475 744 272

Websites

Meer informatie over dit product: Klik hier


C-IRIS

Centraal - Intern Registratie en Informatie Systeem
Het uren registratiesysteem zorgt er voor dat u volledig beheer en overzicht heeft in alle kosten en werktijden van uw personeel. Met de eigen ontwikkelde klokkasten kunt u precies bijhouden wanneer iemand gewerkt heeft en wat dit gekost heeft

Meer informatie over dit product: Klik hier

Maatwerk

Meer informatie over dit product: Klik hier


Algemeen


Bluebird software stelt hoge eisen aan hun software producten. Zo zal elk product uitvoerig getest worden voordat er overdracht naar de klant plaatsvindt. Voldoet het desbetreffende product niet aan de verwachte eisen dan worden deze nader bekeken en aangepast. Op deze manier proberen wij een zo hoog mogelijke kwaliteit en klanttevredenheid te leveren.

Helpdesk


Bent u al een trotse eigenaar van een van onze producten dan bieden wij ook hier voor het desbetreffende product service en support aan. Zodra u klant bij ons bent maken wij voor u een klant account aan. Mocht u vragen of eventuele problemen hebben over het product dan kunt u 24/7 uur per dag terecht bij onze service desk in het klantenpaneel op deze website. Hier kunt u een ticket aanmaken en wij zullen er alles aan doen om deze vraag of een bepaald probleem op te lossen met behulp van een van onze servicedesk medewerkers.

Mobiele applicaties

Meer informatie over dit product: Klik hier